top of page

JANUARI 2024

De eerste maand van het jaar verliep Very Nice en hebben we qua weer van alles gezien;

heel veel regen, sneeuw, ijs, storm maar ook een aantal lekkere zonnige dagen.

Op Very Nice radio was veel te beleven en ik zal een kort verslag geven wat allemaal passeerde in de chatroom.

In januari hadden we wel 4 jarigen in ons midden,

draaiden we elke dag Madonna voor een luisteraar waarvan we vrezen dat dit zeker 366 keer langs komt dit jaar,

hebben we een DJ met een "plastiecken" zak en een luisteraar die wanneer zijn verzoek gedraaid wordt verdwijnt in zijn eigen Walhalla.

Maar in januari hadden we ook; goud van goudvis verzamelende, limoncello slikkende, stikkende, stomp kaars likkende, worstverslindende, snertkip etende, manlijke van muziek huilende, eigen jingle makende, sterren imiterende, schaamhaar vlechtende DJ's en stoere vikingman datende, rollator sneeuwschuivende, ongelukkig in de liefde zijnde, poepnegertjes neerleggende luisteraars. Verder komt er van alles voorbij met een knipoog; van kaal geschoren edele delen, kale koppen niet te stoppenen, geile beren, natte DJ's, bier en tieten, blote piemels, tongzoenen en moet je niet in je blote gat lopen met de ramen open want dan wordt je verkouden.

Dan leren we nog dat kaasships van de Picnic niet te vreten zijn, een DJ die dartelend dart om een goed resultaat neer te zetten en een luisteraar als een yellow submarine, gewapend met feestelijk verlichte megaknot,s zijn dagelijkse werk uitoefent.

Tot slot hebben we nog die DJ die in de avond alles uit doet, tandloos op de bank hangt en 3 luisteraars die van onze heerlijke muziekjes in slaap wiegden voor de cam.

Kortom bij Very Nice radio is elke dag doldwaze gezelligheid, veel te beleven en sluit ik af met de woorden Hier mag alles!

bottom of page