top of page

MEI2024

Voor ik begin start ik met de melding dat, in verband met de aankomende vakanties,

het overzicht van juni en juli zullen worden samengevoegd en op 28 juli wordt gepresenteerd.  

De very nice maand mei is al weer bijna voorbij.

Het was een wisselvallige maand met veel regen maar ook zonneschijn.

Deze maand verwelkomen we wederom een nieuwe DJ,  hebben we jammer genoeg afscheid genomen van 3 DJ's en verwelkomen we weer gezellige nieuwe luisteraars.

In mei hebben we een luisteraar die op trommelmuziek per paard door de moskee galoppeert,

daarvan aan de racerij raakt waardoor dun wc papier bruine vingers oplevert en een twee DJ's die buiten Very Nice aan een darttoernooi mee zouden doen, of toch niet?!

Maar in mei hebben we ook vertraagde, onbewust bowlingschoen meestelende, holtorrige meikevers plettende, hondsdollerige, ernstig zieke, zadelsnuiverige, vibrator rokende, dansende, liftende, luisteraars en soep met worst verslindende, auto pech hebbende, nieuw vervoer aanschaffende, feestvierende, niet weg te slaande, jarige, drankverzamelende, zuurpruimerige aardbeisnoepende, waterkoffie drinkende DJ's.

Verder is daar die luisteraar die gaten in zn shirt knipt, tepelklemmen bevestigd, die als startkabels fungeren voor een kinky elektronische vliegenmepper.

Dan is deze week onze godfather 65 jaar geworden, wat we helemaal niet kunnen zien, en een DJ die wel pap lust van een glas wijn.

En we kennen uiteraard de uitspraak: Van wijn....wordt je geen chaggrijn.

Helaas kregen we ook het nieuws dat DJ papa waarbij we vorige maand even stil stonden van ons is heen gegaan. R.I.P.....

Het was een roerige maand met veel gelach en hier en daar een traan.

Maar we gaan door, maken plezier en doen allemaal ons best, ons krijgen ze niet klein en sluit ik af met de woorden: Wij zijn niet de grootste wij zijn niet the best maar Wij zijn wel veel leuker dan de rest!!!

APRIL 2024

De laatste dag van april is bijna voorbij en we gaan het lekkere weer tegemoet.

Bij Verynice-radio hebben we de 1 april grappen overleefd en genoten we van diverse soorten muziek.

Deze maand verwelkomen we wederom een nieuwe DJ en staat er nog een te trappelen om van start te gaan. In april zijn we gestart met een DJ met trillend neusje waarop een collega DJ tipt om een vriendin te nemen zodat dat trillende neusje een genot kan worden, en een DJ die twee uur op de fiets aflegt om diverse kermissen te bezoeken.

Ook hebben we een DJ die wel drie weken op vakantie is en een bolletjes DJ die een zak snoep niet kan weerstaan waardoor een ander zonder zit.

Verder hebben we een luisteraar die bij de eerste zonnestralen zijn Borat uit de mottenballen trekt en zien we een ontblote gespierde spijker in beeld die wordt gemasseerd met harde hand.

Maar April is ook de maand van: spicy ballen lievende, top 25 draaiende, weekendjes weggaande, teamuitjes vierende, kamerbreed tapijt dragende, Sam aankopende, motormuizerige, plaaggeest ingeslikte DJ's en in bejaardenflat sexende, dominee predikende, op Truus rijdende, stijgerende, lampjes lievende, jarige, leeg dozerige, gebande en terugkerende luisteraars.

Verder kwamen vele soorten hoofddeksels voorbij van aluminium folie geknutselde hoedjes, capuchons, petjes en jawel behaatjes, hebben we een vrouwelijke DJ wiens piepie eruit hangt en een manlijke DJ die de zak nog goed gevuld heeft.

Dan nog een luisteraar die er helemaal klaar voor gaat liggen en laten we die veelbesproken geit ook vooral niet vergeten die voor je het weet je plafond komt witten.

Tot slot is 't het melden wel waard dat we een goed gevulde koningsdraaidag hadden, wederom een cam record maar sluit ik af met het droevige bericht dat een DJ papa het niet lang meer zal maken.

Ik denk dat ik wel namens het gehele team deze DJ heel veel sterkte in de aankomende tijd mag wensen,

wij staan je bij waar kan. Tot de volgende...... tot Mei!  

 

MAART   2024

Maart is al weer bijna voorbij en het voorjaar klopt op de deur.

De eerste zonnige warme dagen hebben we al weer gehad en de blaadjes komen weer aan de bomen.

Op Very Nice radio was er ook weer veel te beleven deze maand.

Hier volgt een kort overzicht: In deze maand verwelkomden we onze Partygirl die met haar vrolijke klankjes de zondagmiddag opleukt en zouden we afscheid nemen van ons Kuiperke,.....of tóch niet.

In maart hadden we een luisteraar die bankstellen over het balkon smeet, hier en daar een dreun uitdeelde en een DJ die eindelijk een dartoverwinning van The King in zijn zak kon steken, hoeraaaa.

Verder kwamen anaalklieren en bloederige kringspieren aan bod met andere woorden stront aan de knikker. Maar in maart hadden we ook rampestampende, feestvierende, wcbril schuivende, vakantieplannen makende, tomatenkwekende, met buuf repelsteeltje kijkende en tijdsgebrekkige DJ's en hollefles bewerkende, webcamwipperige, sexy babydol dragende, op foute knopjes drukkende, blote bilnaad showende, van drank slingerende, vrolijke, scary enge huwelijksaanzoekende en voedselbank eten overschot verzamelende, vinger verbrandende luisteraars.

Verder werd er behoorlijk wat teringherrie gedraaid, afgewisseld met een wekelijkse party top 5 en zagen we zelfs excuses langs komen.

Ook hadden we nog een eenzame boswachter die lonely weer vertrekt als er geen aandacht is en hebben we geleerd dat "bijna" niet telt.

Dan nog een waarschuwing voor die in mei naakt tuinierende DJ; rozendoorns en stekende insecten kunnen vervelende consequenties hebben.

Tot slot wil ik melden dat we in maart zien dat we een mooi groeiend station zijn waardoor een DJ met trots kon zeggen dat er 15 mensen met webcam aanwezig waren in de chat.

Maart 2024 gaat in de boeken als mooi, fijn, en volop gezelligheid.

Op naar Pasen en jawel, die langverwachte zomertijd......tot April.

FEBRUARI 2024 

Februari is al weer bijna voorbij en we snakken allemaal naar de eerste voorjaarsverschijnselen.

Op Very Nice radio was veel te beleven deze maand en hier ben ik dan weer met een verslag van de gebeurtenissen in februari.

In deze maand verwelkomden we niet 1, niet 2, niet 3 maar zelfs 4 nieuwe DJ's en hopen wij dat ze lang met veel plezier bij ons blijven draaien.

Ook hadden we een luisteraar die mega gefrustreed airflyerde van cam naar muziek en andersom een luisteraar die haar liefje de bons gaf op valentijnsdag en een DJ die graag als hond door het leven gaat, aangelijnd mee op straat mag en af en toe een koekje krijgt als ie braaf is.

Maar in februari hadden we ook die kleedjes hakende, blozende, dartende, wokkende, mokkende, discuserende, carnavaleske optocht meelopende, nieuwe website ontwerpende , rookvrije autoradio installerende, partyknallers draaiende DJ's en ADHD, dronken, verloren, door huis waggelende, airflyerzoekende, recht voor de raap zijnde, nieuwe en terugkerende, jarige en natgeschopte, partygirly luisteraars.

Verder vloeiden de drankjes lekker rond; bier, wijn, wodka, rum, likeur 43, amaretto, dropshots, limocello alles kwam voorbij.

Dan hebben we nog die personen met opvliegers, penispauzes en kutpauzes waarop een DJ verwijst naar de poes van een luisteraar en beaamt onze nonstop DJ dat dr poes versleten is.

Ook was daar de DJ die met autopech een file veroorzaakt op de oprit van de snelweg, moest worden weggetakeld en nu in het vervolg de weg naar haar werk dagelijks met de fiets aflegt.

Tevens waren DJ's en luisteraars geveld door griep en hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze Very Nice dog Devil.

Maar niet getreurd we hebben een nieuwe mascotte genaamd Silki die al onze hartjes laat smelten.

Dan was er nog die wipwapperige DJ die niet weet wat ie wil; wel, niet, wel, niet of toch welllll, hobbies komen in t gedrang wat ons wel heel nieuwsgierig maakt naar welke hobbies dat dan zijn.

Ik kan zo nog wel een uur doorgaan wat ik jullie zal besparen maar sluit af met de woorden Very Nice Radio niet de grootste maar zeker wel de gezelligste, blijf er bij en maak plezier want nergens mag je zó je zelf zijn als hier.

Tot de volgende!

JANUARI 2024

De eerste maand van het jaar verliep Very Nice en hebben we qua weer van alles gezien;

heel veel regen, sneeuw, ijs, storm maar ook een aantal lekkere zonnige dagen.

Op Very Nice radio was veel te beleven en ik zal een kort verslag geven wat allemaal passeerde in de chatroom.

In januari hadden we wel 4 jarigen in ons midden,

draaiden we elke dag Madonna voor een luisteraar waarvan we vrezen dat dit zeker 366 keer langs komt dit jaar,

hebben we een DJ met een "plastiecken" zak en een luisteraar die wanneer zijn verzoek gedraaid wordt verdwijnt in zijn eigen Walhalla.

Maar in januari hadden we ook; goud van goudvis verzamelende, limoncello slikkende, stikkende, stomp kaars likkende, worstverslindende, snertkip etende, manlijke van muziek huilende, eigen jingle makende, sterren imiterende, schaamhaar vlechtende DJ's en stoere vikingman datende, rollator sneeuwschuivende, ongelukkig in de liefde zijnde, poepnegertjes neerleggende luisteraars. Verder komt er van alles voorbij met een knipoog; van kaal geschoren edele delen, kale koppen niet te stoppenen, geile beren, natte DJ's, bier en tieten, blote piemels, tongzoenen en moet je niet in je blote gat lopen met de ramen open want dan wordt je verkouden.

Dan leren we nog dat kaasships van de Picnic niet te vreten zijn, een DJ die dartelend dart om een goed resultaat neer te zetten en een luisteraar als een yellow submarine, gewapend met feestelijk verlichte megaknot,s zijn dagelijkse werk uitoefent.

Tot slot hebben we nog die DJ die in de avond alles uit doet, tandloos op de bank hangt en 3 luisteraars die van onze heerlijke muziekjes in slaap wiegden voor de cam.

Kortom bij Very Nice radio is elke dag doldwaze gezelligheid, veel te beleven en sluit ik af met de woorden Hier mag alles!

bottom of page