top of page

             

Kerst in het verynice sprookjesbos betekent veel muziek, vreterijen, zuippartijen

en als je pech hebt een dartpijl in je ster.

Maar alle gekheid op een stokje de kerstgedachte is hier ook zeker aanwezig.

Want waar vind je een modern live gespeelde kerststal op het internet?

...Nou dat gebeurt hier bij Very Nice Radio want wij zijn van alle kerstmarkten thuis.

Zo hebben we daar een luisteraar die heel sociaal met zijn rollator kindje jezus rondrijd om in slaap te sussen en een DJ die als wijze Koning met volgepropte hamsterwangen ronddarteld door de stal.

Wellicht heeft die hamsterwang een andere oorzaak die we niet willen weten maar wie weet heeft ons JozefJefke hier iets mee te maken?

Uiteraard is daar ook Silly Maria die stressvol, na haar grote worp, zenuwachtig van binnen naar buiten loopt om haar opvliegers onder controle te houden.

Verder hebben we een gereinventioneerde father Jesus die vanuit de stal bij een kabouterpaddenstoel aanklopt op zoek naar luiers.

Helaas is er niemand thuis en roept hij de hulp in van een infinieuse engel om te vragen waar the hell op dit nachtelijke tijdstip luiers verkrijgbaar zijn.

Vervolgens valt er iets uit de lucht wat een enorme krater veroorzaakt,....damn dat was een Scary fenomeen. Ondertussen schijnt onze Starlight in de stal een lichtje bij, bij gebrek aan elektriciteit maar komt daar toch op raadselachtige wijze een vaste vrouwelijke luisteraar langs die een elektrische kabel tevoorschijn tovert uit haar stekkerdoos om een straalkacheltje aan te sluiten. Uiteindelijk is het kerstverhaal een Verynice, sprookjesachtig, onzinnig, blachelijk, nergens op slaand, hopelijk toch wel een grappig verhaal geworden en gaan we ons op maken voor Oud en Nieuw.

Deze Luna wenst jullie allen, samen met Hyper, een fantastisch, gezellig, gezond, gelukkig, al wat wenselijk is, humoristisch, rijkgevuld, zonnig, liefdevol, vrienschappelijk, en bovenal muzikaal 2024!

 

                  VeryNice Sprookje by  Luna

Er was eens een Prinses die zo maar eens per ongeluk de Very nice Radiochat binnen wandelde.

Ze belandde daar in een heus Very Nice Sprookje.

Na kennismaking met de doorzettende, nooit opgevende, bewonderenswaardige Non stoppable Gekke Queen her selve werd de Prinses omgetoverd tot een enthousiaste, vrolijke snelvingerig typende, vreselijke muziek draaiende Lunadwerg.

Zo werd het verhaal Very nice Queen en de zeven dwergen geboren. 

Want we hebben ook een rampestampende, vrolijke, joviale, zeer gedreven, flyer knippende en plakkende, pannenkoekerige Jefke-dwerg, een betoverend kwebbelende, sokjes en sjaaltjeshakende, hondjes kammende, oorwarmers dragende dwerg genaamd Sterrenstraaltje en een bovennatuurlijke, bier liefhebbende, met pijltjes gewapende, tikkeltje serieus presenterende Koningsdwerg.

Verder hebben we een met puntmuts capuchon dragende, zondags rockende, oneindig kip etende, sprookjesliefhebbende Infinitydwerg, een hieperdepiep, kalende, wodka genietende, remix liefhebberige, allesdraaiende en klussende Hyperdwerg en een met keurig gegroomde baard, lichtelijk kalend, hardwerkende en zijn wegzoekende Reïnventiondwerg die nog op zoek is naar de grote ontdekking in radioland. 

Onder het mom van alle dwergen verzamelen vormen we een mooi team, klein maar veerkrachtig, met super gezellige luisteraars, waar we uiteraard niet zonder kunnen.

Very Nice Radio, een zender als geen 1, waar alles mag en waar sprookjes werkelijkheid worden.

Gewoon omdat het kan! wordt vervolgd……..

bottom of page